Soundscales logo

Een toon klinkt omdat iets trilt. Hoorbare trillingen met een stem, een fluit en een harp,...

Concerten

soundscales muziek

Muziek anders
dan we gewoon zijn

De afstemming van de stem van Griet met de fluiten van Erwin en de harp van Luc vormt een ideale samenvloeiing met als taal: ziel, geest, passie... Deze 3 instrumenten worden op een originele manier gecombineerd met andere instrumenten zoals de Pythagorean soundharp, de koto, kristallen klankschalen, ...

Door het samenbrengen van deze, elk op zich, unieke muzikanten wordt er een "muziektaal" gecreeërd die verder reikt dan woorden. Het gaat hier om de puurheid van datgene wat trilt. Vandaar dat de muziek die zij brengen eerder autitief en instinctief is. Hun fijngestemde, muzikale combinatie zorgt voor een speciale beleving. Vooral omdat zij op een bijzondere wijze al hun instrumenten weten te bespelen. Op een zeer vrije manier, bijna op het ritme van hun adem, zonder heftige contrasten tussen luid en zacht met een tijd, tempo of ritme dat onveranderlijk verbonden is met beweging en ruimte. Een ware streling voor het oor!

Concertinformatie

Wat kan je verwachten :

Het concert dat we brengen bestaat volledig uit eigen werk. Hoe dit allemaal klinkt voor de luisteraar weten we niet aangezien elk concert een persoonlijke ervaring is. Doch, misschien is het zoals aanwezig zijn in de natuur, luisterend naar nuances, naar samenhangen, luisterend naar adem en stilte. Een waarnemen van geluiden zonder enig oordeel waar je een prettig gevoel van krijgt. Zoete harmonieën die de oren doen spitsen en vanbinnen iets doen resoneren. Warme gevoelens worden opgewekt waardoor gezichten gaan stralen. 

Aangezien we 3 geboren en getogen muzikanten zijn met een grote passie voor vele soorten muziek worden we hierdoor ook geïnspireerd. Wij eren onze muziek altijd vanuit een plaats van bewondering voor wat er muzikaal ontstaat. Wij hopen dat de zorg en de passie waarmee onze muziek is gemaakt overkomt bij de mensen die ernaar luisteren.

Duur van een concert :

90 minuten

Prijs op aanvraag

Concert - 15 jaar vzw Balavikas

A singer, a flute and a harp!

Plaats: OLVkerk - Remi Lensplein - Vosselaar

Wanneer:  17 maart 2024 - 15.30u

DANK AAN DE ORGANISATIE EN DE VELE CONCERTLIEFHEBBERS!

Zo'n mooie muziek, zo puur, zo rustgevend.
Feel the music! En ik voelde die, zo wondermooi!
Dankjewel aan de 3 fantastische muzikanten!

Viviane

Proficiat met jullie ingetogen, fijngevoelige, zachte muziek
die naar de essentie leidt.

Jo en Greet

Luisterfragmenten

2 cd's werden opgenomen. We geven je graag een voorsmaakje.

Soundscales
ver.org.: 
Griet Vermeiren
Koninkrijk 37, 2200 Morkhoven
On. 0809.093.034

Volg Soundscales op
LinkedIn

 

Privacybeleid  I  Cookiebeleid